La Falla Vilanova renova als artistes fallers Sergio Gómez i José Sanchís

La delegació de monument, integrada per fallers de la comissió, està treballant juntament amb els artistes en els 2 projectes que plantarà la Vilanova en la secció especial de 2020. Així, tot i que aquesta comissió va mostrar aquesta predisposició des del 20 de març, ha sigut en les darreres setmanes quan s’ha signat el contracte amb els tallers de Gómez i Sanchís i s’ha començat a definir en projectes concrets.

La confiança que es mostra des de primera hora entre la delegació de monument i els artistes permet un treball còmode on integrar la sàtira en les falles, i la crítica combinada en un modelatge i acabat excel·lent.

Per una banda Sanchís, que és un gran coneixedor de l’espai conformat per l’encreuament entre Sant Francesc de Borja i 9 d’Octubre, ha confirmat que des de fa setmanes s’està treballant en el disseny del monument, tant de les escenes com del cadafal, amb una temàtica ja definida i aprovada per la comissió de monument.

A més, Sergio Gómez també ha iniciat el treball de disseny; qui amb l’estil propi buscarà tornar a sorprendre a tots els xiquets i xiquetes i saber contar les històries que sempre van acompanyades d’una missió didàctica.

La delegació de monument es sent satisfeta en tot moment pel treball desenvolupat pels artistes, als quals els avala un treball i uns resultats mostrats als darrers anys plantant les millors falles de la secció especial de Gandia i permetent a més un treball colze a colze amb la delegació de monument i de crítica local.

En paraules del president de la Vilanova, Alejandro Bañuls Martí “sabem que comptem amb els millors al nostre costat i que junts fem un bon equip. El treball per a 2020 sols ha fet que començar, però estem contents amb la iniciativa i predisposició en els primers dissenys dels nostres artistes. Esperem que es materialitze en 2 grans falles el pròxim 15 de març.”

Et Pot Interessar