20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La falla Vilanova elegeix president a Alejandro Bañuls

La falla Vilanova de Gandia ha elegit a Alejandro Bañuls Martí nou president. Amb el casal de gom a gom els fallers i les falleres van poder escoltar les explicacions al voltant del balanç econòmic de l’any per part de l’àrea econòmica així com ser testimonis del relleu presdiencial, en haver sols un candidat a la presidència de la comissió.

L’àrea econòmica, encapçalada per Luís Arastey i el propi Alejandro Bañuls Martí, va explicar totes les partides pressupostàries executades, comparant-les amb l’any anterior. Així, va concloure que amb l’esforç de tots els fallers, totes les delegacions, i molt especialment de tresoreria amb Luís Arastey al capdavant, s’havia aconseguit tancar l’any en positiu, tot un premi per a una comissió d’especial. “Un luxe que s’aconsegueix amb un treball incansable i amb un equip minuciós que sempre té l’objectiu de millorar i superar-se”, afirmen.

Acte seguit, el president eixint, Javi Ripoll, s’acomiadava de la comissió amb agraïments a tots, començant per l’executiva i totes les persones que van confiar en ell per a ser president; en totes les delegacions que han treballat de valent amb uns resultats increïbles, als artistes i els seus equips; a Àlex Bañuls qui ha sigut un pilar fonalmental durant la presidència, a la família i a Vanessa per estar sempre al seu costat; i reines i acompanyants per gaudir junts. En general va agraïr a tots els fallers l’esforç i els bons moments viscuts. Per últim instava a tots els fallers a “estimar i cuidar la falla” tant com ho fa ell, “per a seguir essent la millor falla de Gandia”.

Per últim Alejandro Bañuls Martí agafava el testimoni de Javi Ripoll Barchín. El nou president, seguirà en una línia continuista i un equip, que tot i que vol contar amb més gent encara, mantindrà l’essència del treball fet fins ara; ambla il·lusió i l’estima per la comissió que el caracteritza.

Articles relacionats