La Falla Plaça Prado presenta els esbossos de les falles amb les que competirà a la Secció Especial de Gandia

La Falla Plaça Prado ha presentat el monuments que el proper mes de març presidiran la emblemàtica plaça gandiana.
L’acte, celebrat dissabte, el va iniciar el secretari de la comissió, qui donava la benvinguda a tots els assistents però especialment a Ausiàs Estrugo i Palacio i Serra, artistes que enguany són els encarregats de realitzar els monuments.
En primer lloc Claudia Sellens, presidenta infantil de la falla junt amb l’artista Ausiàs Estrugo, desvelaven la falla Infantil, que porta per títol ‘Oi Brazil!’. Tot seguit, Ausiàs, artista infantil, mostrava la seua il·lusió en el seu debut en la secció especial de Gandia, i parlava del monument infantil, una falla que en paraules de l’artista, pretén impactar a tots amb la pintura i l’acabat excepcional que de segur no deixarà a ningú indiferent. «És un tema que es presta per fer una pintura molt treballada, amb molta fantasia, la falla està molt estudiada i pensada, és pretén que siga una visita a Brasil en un cercle de 3 metres on no ens em deixat res que no siga representatiu de Brasil». Ausiàs va agrair la confiança dipositada en ell sent el primer any que té taller, i espera que «quedem molt contents».
Després Palacio i Serra, amb Jesús Escrivà, destapaven la falla gran. ‘Malèfics’ és el tema escollit, una falla amb un gran volum, amb molt de risc i una composició excel·lent, a més a més, enguany s’ha comptat amb unes col·laboracions que tot i que no les van desvelar amb noms, si amb fotografies del treball realitzat on s’ha pogut observar un acabat, un nivell de detall i una pintura espectacular que no ha fet res més que transportar el projecte a un nivell excel·lent. Palacio i Serra (Luis i Pep) es van dirigir a tots els presents traslladant la il·lusió i esforç fet per ambdues parts per plantar la falla més espectacular dels últims anys a la ciutat. L’aspiració no és altra que després de 3 anys tornar a guanyar el 1r premi de la secció especial de la ciutat de Gandia.
Per tancar l’acte el president de la falla, Jesús Escrivá, ha agraït als artistes el seu saber fer i ha mostrat «l’orgull» que sent pels projectes i la seua evolució, destacant els acabats i la pintura de ambdues fallles. A més, es va dirigir també a l’equip de monument del qual va destacar la dedicació en el seguiment i en l’elaboració de les crítiques que «de segur farà que tots se’n vagen del Prado amb un somriure i amb la impressió de vore dos excel·lents monuments amb els que la comissió aspira a fer el doblet en la secció especial de la ciutat ducal».

Et Pot Interessar