20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Falla la Via de Tavernes dedica la seua campanya de conscienciació al bon ús de les tecnologies

La Falla la Via de Tavernes ha elaborat, com cada any, la seua pròpia campanya de conscienciació social, enguany al voltant del mal ús de les noves tecnologies i els perills que això comporta.

Els seus fallers i falleres són els protagonistes d’unes escenes, que pretenen fer reflexionar a la gent sobre aquestes noves eines molt útils i molt perilloses a la vegada.

S’apel·la a gaudir d’una bona conversa cara a cara, sense les males interpretacions que es poden donar amb els diàlegs virtuals i, també, a aprendre a desconnectar, de tant en tant, i parar atenció a allò que estem realitzant per tal d’evitar riscos innecessaris.

Es recorda que els pares són l’espill en què es miren els fills i si els pares són addictes al món virtual, els fills potser també acabaran sent-ho. De fet, ja molts d’ells són incapaços de desconnectar i sofreixen l’anomenat “vampirisme” o distribueixen lliurement i sense control imatges que circularan durant molt de temps per la xarxa sense conéixer en mans de qui poden acabar o quina utilitat en faran.

Per tot açò, la Falla la Via desitja compartir la seua campanya amb tots aquells que la vulguen gaudir.

Articles relacionats