22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Falla Escola Pia-Antiga Universitat de Gandia nomena els seus representants per a 2023

La Falla Escola Pia-Antiga Universitat de Gandia presentava dissabte passat, 25 de juny, els càrrecs fallers que, al llarg d’aquest exercici del 2023 representaran a la comissió que presideix Jesús Chaveli. Un exercici on arranquen els 40 anys de la comissió fundada el 1983 en ple centre històric de Gandia.

En uns actes que han comptat en un dinar, activitats infantils, sopar, ”cremà” de la foguera confeccionada per l’artista Óscar Coll, i discomòbil, es va comptar amb la presència de la Fallera Major de Gandia i component d’aquesta comissió, Marta Millet Moreno acompanyada pel president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea Boix.

El secretari de la comissió, Miguel Pérez, va anar nomenant els diferents càrrecs que han recaigut en: Cristina Verdú Garcia (Reina de la Falla); Anabel Blasco Morant (Foc); Estefania Chover Peiró (Festa); Silvia Cristina Arrúa de Basualdo (Poesia); Nadia de Torres Ortolà (*Art); Carla Asunción Vidal (Madrina); María José Ortega García (Flor del taronger); i Beatriz Sánchez-Isasi Pastor (Diversitat).

La comissió infantil, presidida per Elena Puchol Sampedro, estarà representada per Carla Isla Úbeda (Reina de la Falla Infantil); Bianca Orlesco (Foc); Anna Bruno Ortega (Festa); Mailyn Romero Basualdo (Poesia); Alma Moreno Iglesias (Madrina); Àfrica Moreno Iglesias (Filloleta) i Seren Ibáñez Epure (Mascota).

Articles relacionats