17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

La Falla Corea guanya el premi d’animació fallera de la Mitja Marato&10k Ciutat de Gandia

El Club de Córrer el Garbí ha efectuat el lliurament dels premis atorgats a les Comissions Falleres participants en el VIII Concurs d’animació fallera celebrat en la passada edició de la Mitja Marató el 12 de novembre.

Lliurament de premis animacio fallera de la Mitja Marato10k Ciutat de Gandia
Lliurament de premis animació fallera de la Mitja Marato&10k Ciutat de Gandia

L’acte de lliurament ha tingut lloc en el Museu Faller de Gandia en presència del President de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, representants de l’executiva i de totes les comissions falleres convocades.

Van prendre part en este concurs 16 Comissions falleres, que van omplir els carrers de Gandia d’animació i a més van fer costat a l’organització en tasques de control del circuit. Estes animacions han sigut molt apreciades pels participants en les proves i fan més suportable l’exigent distància.

La Comissió guanyadora ha sigut la Falla de Corea, seguida de les Falles Marqués de Camp, Mosquit i Vilanova. Les altres participants han sigut Màrtirs, Roís de Corella, Grau, Sant Josep, Mercat, República Argentina, Jardinet, Serpis, Benirredrà, Lluís Belda, Prado i Escoles Pies.

Totes les Comissions han rebut de les mans de José Yerbes, Director del voluntariat i Lourdes Vidal Presidenta del Club de Córrer el Garbí, el premi en metàl·lic corresponent a cada classificat.

El President de la Federació de falles, Telmo Gadea ha manifestat el seu agraïment a la prova en nom de la Federació de falles de Gandia per este Concurs i Lourdes Vidal per part seua, ha animat a les Comissions falleres a continuar amb el suport a esta iniciativa que ja es troba consolidada en el calendari de l’activitat fallera .

Articles relacionats