LA DIRECCIÓ NACIONAL DE C’S RESTITUEIX A LA DIRECCIÓ DE GANDIA A UN DELS ASSESSORS CESSATS PER CIRO PALMER

La direcció nacional de Ciutadans (C’s) ha acordat deixar sense efecte la suspensió de militància a Daniel Martí, exassessor del regidor d’esta formació a Gandia, Ciro Palmer, en considerar que només se’l pot acusar d’organitzar una roda de premsa sense el consentiment del departament de Comunicació del partit, i no d’haver atacat al regidor. Tampoc ha quedat acreditat per a la direcció del partit que Daniel Martí, qui va oferir una ronda de premsa junt al també exassessor Maxi Doncel, acusara a Ciro Palmer d’estra al darrere d’una adjudicació presumptament il·legal del centre esportiu Roís de Corella a un militant de C’s.

Ara Dani Martí pot seguir com a membre de l’executiva de la formació de Gandia. La direcció va expulsar de manera cautelar a principis d’abril a Martí i a Maxi Doncel, després que tots dos oferirren en roda de premsa d’esquenes Palmer, en la qual anunciaren que anaven a portar a la Fiscalia l’adjudicació del centre esportiu.

Martí i Doncel segueixen mantenint que l’adjudicatari del centre esportiu l’empresari Vicente Escolano, està inhabilitat per a contractar amb les administracions públiques.

Les conseqüències d’esta decisió és que la guerra pot revifar a C’s si Dani Martí retorna a la direcció local, i si Maxi Doncel finalment fora també restituit en les seues responsabilitats a la formació.

Et Pot Interessar