La Diputació programa projeccions de cinema a la vora de la mar a set platges de la Safor

La Diputació de València ha programat diverses projeccions de cinema familiar a la vora de la mar en set platges de la Safor durant fins a final d’agost.

Es tracta del programa estival Cine a les platges organitzat pel Patronat de Turisme de València. El primer municipi en estrenar el programa serà la platja de Tavernes amb la projecció a l’aire lliure de Bebé jefazo, aquest dimecres 18 de juliol, un títol d’animació d’estrena recent (2017) i apte per a tota la família. El 28 d’agost serà el torn a Tavernes de la projecció de Capitán calzoncillos: su primer peliculón, un títol també d’animació i apte per a totes les edats, estrenada igualment l’any passat.

La platja de Tavernes de la Valldigna, d’altra banda, continua un any més apostant per aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, que es realitza a diverses localitats del litoral valencià. L’experiència cinematogràfica a l’aire lliure es podrà gaudir gràcies a una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Com a novetat, enguany també es realitzaran tallers infantils i activitats d’animació per als més menuts. A més, s’habilitarà un punt mòbil d’informació turística per a promocionar les experiències turístiques que ofereix el municipi durant tot l’any, i també la resta del territori valencià.

«Esta és una molt bona iniciativa que ens ajuda a dinamitzar l’oferta turística de la platja amb una proposta d’oci familiar que a més posa en valor la platja com a escenari únic», ha assenyalat la regidora de Promoció Turística Pilar Ausina. «Tenim per davant dos dates de cinema a la platja que a més venen acompanyades d’altres activitat per als més menuts», ha conclòs la regidora.

Els assistents poden portar cadira o tovallola per a asseure’s en l’arena i veure la pel·lícula. Les dos projeccions començaran a les 22.00 hores, i tindran lloc en la zona de l’accés del Camí de la Mar, coneguda com a Puerta del Sol.

Et Pot Interessar