22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Diputació llança un vídeo musical per a conscienciar sobre les addiccions juvenils a l’alcohol i les drogues

 

  • El grup valencià Oceäns ha compost i interpreta la cançó ‘Hui trie jo’, un clar missatge que l’àrea provincial de Joventut difondrà a través d’un videoclip que s’estrena en el festival Elijove de L’Eliana

‘Hui trie jo’ és el clar missatge que llança el videoclip impulsat per l’àrea de Joventut de la Diputació de València, amb l’objectiu de conscienciar sobre les addiccions juvenils a l’alcohol i les drogues. La cançó, composta i interpretada pel grup valencià Oceäns, s’estrena este dissabte 15 d’octubre a les 20.00 hores en el festival Elijove de L’Eliana, així com en diferents canals digitals.

La peça musical, promoguda per l’àrea de Joventut de la Diputació que dirigix Andrés Campos, està produïda per Atomic Studios; del muntatge del videoclip s’ha encarregat l’agència Connectar. La lletra de la cançó no pretén adoctrinar ni coartar llibertats, sinó empoderar als xics i xiques valencians perquè seguisquen els seus propis instints i siguen fidels als seus valors i principis.

Amb l’assessorament d’experts en la lluita contra les dependències, el grup de la Safor ha tingut total llibertat creativa i musical per a generar un tema fidel al seu estil, en el qual s’anima als joves a seguir el seu propi camí, sense deixar-se arrossegar per la pressió de l’entorn i evitant caure en paranys o dependències que finalment conduïxen a l’aïllament i la confusió de la realitat.

Oceäns és una jove i puixant banda de Xeraco que s’ha convertit en referent de la música urbana en valencià. En 2021 van deixar empremta amb el seu primer tema, ‘Alé, Alé’, que ha tingut continuació amb èxits com ‘La Lluerna’ o ‘Amb tu’.

El llançament, emmarcat dins de la campanya de lluita contra les addiccions juvenils de l’àrea de Joventut de la Diputació de València, comptarà amb el suport de l’Ajuntament de L’Eliana i la difusió d’À Punt.

Articles relacionats