11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La Diputació licita les obres de millora de la seguretat en la carretera que connecta Piles amb Oliva

  • El projecte d’ampliació de la plataforma en la CV-670, una reivindicació històrica de la comarca, compta amb un pressupost de dos milions d’euros i un termini d’execució de set mesos

La Diputació de València ha obert el termini de licitació de les obres d’ampliació de la plataforma en la CV-670, concretament en el tram que connecta Piles i Oliva, a la comarca de la Safor. L’actuació dona resposta a una reivindicació històrica dels dos municipis i de la comarca en el seu conjunt, i amb el nou traçat, de 15 metres d’amplària, “es millorarà tant la mobilitat com la seguretat en esta via que travessen diariament més de 12.000 vehicles”, assenyala el responsable provincial d’Infraestructures, Rafa García.

Amb un pressupost d’una mica més de dos milions d’euros i un termini d’execució de set mesos, la presentació d’ofertes estarà oberta fins al pròxim 3 d’agost. El projecte d’ampliació de la CV-670 entre Piles i Oliva inclou un carril bici i vials laterals per a evitar els accessos perpendiculars directes.

Els treballs consistiran principalment en ampliar una calçada que al llarg del temps ha presentat problemes de falta d’espai, la qual cosa permetrà no sols eixamplar els carrils sinó construir vorals que ajuden a evitar la conflictivitat del trànsit. “La prioritat és reforçar la seguretat i evitar els sinistres que es registren en els desplaçaments des de Piles i altres localitats de la comarca amb direcció a Oliva i al nord de la Safor”, explica el diputat de Carreteres.

El carril bici discorrerà en paral·lel a la nova calçada, que comptarà amb sistemes de drenatge per a evitar acumulacions d’aigua en una carretera molt transitada.

Articles relacionats