10.2 C
Gandia
Dimarts, 31 gener, 2023

La Diputació ha impulsat dos obres en les carreteres de la Safor

La Diputació de València està donant durant aquest 2021 un impuls molt significatiu a la millora de la xarxa provincial de carreteres, que en molts casos estan suposant una solució a reivindicacions històriques dels veïns de diversos municipis de la província.

D’aquesta manera, l’àrea de Carreteres i Infraestructures que dirigeix el diputat Rafa García, consolida la seua aposta per la modernització i millora de la xarxa provincial, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat a través de renovacions en el ferm i eliminació de punts negres, així com reduir els problemes de trànsit intens amb la construcció de noves variants i rotondes.

“Els nombrosos projectes que hem posat en marxa durant el present exercici reafirmen la prioritat de l’àrea de Carreteres, que no és una altra que millorar i renovar constantment els 1.800 quilòmetres de la xarxa provincial. A més de les grans obres, vull destacar altres actuacions que, sense ser tan rellevants en l’àmbit pressupostari, donen resposta a problemes històrics de molts municipis”, ha declarat Rafa García.

Obres finalitzades a la Safor

Entre els projectes acabats durant el primer semestre de l’any, destaca el nou bulevard de la CV-605 a Gandia entre les rotondes dels carrers Ribera Baixa i Illes Canàries, que substitueix a l’antiga carretera d’un sol carril, i que ha suposat una inversió de 2,3 milions d’euros. I també l’ampliació d’un tram de la CV-600 entre Barxeta i Simat de la Valldigna.

Articles relacionats