LA DIPUTACIÓ ELIMINARÀ EL CREUAMENT D’ACCÉS A LA VITAL, EL GRAU I LA PLATJA DE DAIMÚS

Miguel Angel Picornell, regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Gandia, junt a Pablo Seguí, diputat provincial de Carreteres i Infraestructures, i Vicent Mascarell, coordinador d’Urbanisme, han informa de diverses ajudes per part de la Diputació de València en forma d’infraestructures necessàries per a Gandia.

La inversió és d’un milió i mig d’euros, una xifra més important, però ha volgut remarcar que «allò realment important és acabar amb certs punts negres, amb certes mancances que té la ciutat de Gandia».

 

Seguí ha incidit en l’interés mostrat per part de l’Ajuntament de Gandia i concretament per l’alcaldessa, Diana Morant, per què aquestes ajudes.

Es tracta de tres inversions: En primer lloc, una rotonda a la carretera Nazaret-Oliva que va a executar-se per part de l’ajuntament amb els fons de l’àrea de carreteres de la Diputació de València, amb un pressupost de 220.000 euros.

La segona infraestructura tindrà lloc en la carretera Gandia-Barx, la qual té una cuneta que necessita actuació immediata per tal de dotar-la de les millors mesures de seguretat. Aquesta millora costarà més de 200.000 euros.

Per últim va a resoldre’s un punt negre de les carreteres: l’accés a la Vital, al Grau de Gandia i a la Platja de Daimús. Aquest es resoldrà amb una rotonda i uns accessos que s’instal•laran on fins ara hi ha un encreuament. Per a aquest projecte es destinarà un milió d’euros i les obres donaran inici a mitjans de setembre.

Mascarell ha volgut remarcar que espera que la relació entre la Diputació de València i l’Ajuntament de Gandia continue, una tasca que sembla més senzilla a causa del fet que Diana Morant és tant alcaldessa d’aquest ajuntament com diputada, però que també es veu facilitada pel compromís que té l’administració provincial en ajudar a una corporació que està, clarament, arruïnada i endeutada. En paraules del coordinador d’urbanisme, «sembla que ho dic de broma però ho dic de debò, el departament d’inversions de l’Ajuntament de Gandia no està a l’ajuntament, està a l’administració autonòmica i a l’administració provincial. Anem a tindre la necessitat imperant de tirar mà a les administracions autonòmiques per a salvar les carències de partides d’inversions que ens ha dut la ruïnosa situació de l’ajuntament».

Et Pot Interessar