18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

La Diputació amplia el parc de bombers de Gandia

  • Les obres compten amb un pressupost de més de dos milions d’euros i estaran finalitzades a l’estiu de 2024

La Diputació de València  ha començat ja les obres d’ampliació i reforma del parc de bombers de Gandia, les quals compten amb un pressupost de 2.119.381 euros, i que està previst que estiguen concloses a l’estiu de 2024.

El diputat de Medi Ambient i president del Consorci de Bombers, Avelino Mascarell, ha explicat que “després de 30 anys de trajectòria d’este parc, que ja havia sigut objecte de xicotetes intervencions de manteniment, arribava el moment d’escometre una gran reforma per a adaptar esta infraestructura a les situació actual, i cobrir així les necessitats dels nostres bombers, oferint un millor servei a la ciutadania”.

Així ho ha expressat Mascarell en la seua visita al parc, junt amb el gerent del Consorci, Josep Ballester, el cap de parc de Gandia, José Andrés Gregori, i els responsables tècnics del projecte, que han exposat els detalls de l’obra. Les obres contemplen importants millores, com la construcció d’un magatzem per a guardar per tipus de servei específic, les eines, vehicles especials i altres, que actualment es troben dins de la zona de l’hangar.

S’habilitarà a més una zona de taquilles per al vestuari d’intervenció amb ventilació natural, i un circuit de descontaminació d’acord amb els protocols del Consorci, a més de redistribuir la zona de dormitoris i lavabos i ampliar les zones comunes de saló-menjador, cuina, i zona de magatzematge d’accessoris i recanvis.

El parc de Gandia és un dels sis parcs principals amb els quals compta el Consorci Provincial de Bombers, i correspon a la denominada Zona Quatre, reforçada també amb els parcs auxiliars de Cullera i Oliva.

Articles relacionats