La desena edició del vehicle d’ocasió de València augmenta un 45% les vendes

La Fira de l’Automòbil de València, que se centra en el cotxe d’ocasió, seminou i quilòmetre zero, ha batut en la seua desena edició el seu propi rècord, amb 895 unitats venudes fins al migdia d’aquest diumenge 22 d’abril, segons una enquesta realitzada entre els propis expositors, el que suposa un increment del 45% enfront del resultat de la passada edició.
Segons han informat els organitzadors en un comunicat, aquesta xifra, «molt possiblement es veurà augmentada durant la vesprada de diumenge, ja que són molts els compradors que van a aprofitar les últimes hores d’obertura del certamen per a aconseguir les rebaixes ‘in extremis’ que molts concessionaris van a oferir per a cobrir els objectius».
Amb tot, el president del certamen, l’empresari valencià Raúl Palacios, ha afirmat que aquestes xifres consoliden a la fira «com la millor plataforma de negoci que avui dia poden trobar les empreses d’automoció a la Comunitat Valenciana».
Així, en quatre dies que ha obert la fira, des del dijous fins a aquest diumenge, el negoci generat «ha superat les expectatives». D’aquesta forma, «prenent com a mitjana els 11.000 euros de cost dels vehicles oferits en Fira València, es calcula que les vendes dels 42 expositors que estan presents registraven aquest migdia una xifra de negoci de 9’875 milions d’euros».
A més, ha apuntat que aquesta estimació «també es veurà incrementada en les setmanes posteriors, quan molts dels compradors que han visitat aquests dies la fira i no s’hagen decidit encara, formalitzen la compra en el propi concessionari».
Igualment, «a aquests registres se li sumen també el de la xifra d’assistència, que aquest diumenge ha superat els 10.000 compradors, superant en dos mil els assistents en l’última edició», ha explicat.
D’aquesta manera, el balanç «no pot ser més positiu». «Enguany hem fet un esforç especial en obrir un dia més la fira per a donar resposta a una expectatives i una demanda que finalment s’han complit. El mercat d’aquest tipus de vehicles està en alça i no podíem haver culminat millor el desè aniversari del saló del vehicle d’ocasió de València», ha celebrat el president.

Et Pot Interessar