15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

La Cursa de la Dona del Real de Gandia se celebrarà el 15 de maig

– El Real de Gandia torna a acollir la Cursa de la Dona, organitzada per l’Ajuntament, després de dos anys d’aturada deguda a la pandèmia del Covid-19.

La V edició de la Cursa de la Dona del Real de Gandia se celebrarà el diumenge 15 de maig de 2022 a les 11 h.

Aquesta cursa comptarà amb un circuit urbà de 4 quilòmetres que recorreran els carrers del Real de Gandia. Amb eixida des del carrer Constitució, la prova estarà controlada per Crono4Sports amb el sistema de xip d’un sol ús.

Les inscripcions estaran obertes de manera telemàtica en la web oficial de la carrera i a l’Ajuntament del Real de Gandia.

El preu del primer tram serà de 6 euros (4 euros més 2 euros solidaris), fins al 4 de maig. Del 5 al 10 de maig la participació costarà 7 euros (5 euros més 2 euros solidaris).

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha assegurat que «seguim amb precaució, davant l’evolució de la pandèmia, però convençuts que hi ha moltes ganes de retrobar-se en un esdeveniment a l’aire lliure i festiu com és la Cursa de la Dona, i en unes dates en les quals esperem tant el clima, la il·lusió i per descomptat la baixa incidència ens acompanyen».

El cartell d’aquesta V edició, amb el lema “Els dones del Real corren per Ucraïna” ha sigut dissenyat per la realera Mar García Ribes, i la recaptació anirà destinada a INCLIVA i a l’ONG DESPERTA ACULL.

Articles relacionats