19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La Cova de Bolomor i el Monestir de Santa Maria de la Valldigna obrin les Rutes Entre Comarques 

Les Rutes Turístiques Entre Comarques es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Canal de Navarrés, l’Alcoià-Comptat i la Safor-Valldigna.

Enguany el programa “Entre comarques” s’ha plantejat d’una manera diferent de les anteriors edicions dutes a terme en època prepandèmica. El turisme i la manera en què ens apropem als productes turístics ha canviat substancialment, i és per això que ara s’ha produït un canvi de paradigma.

Abans el projecte “Entre comarques” estava centrat en les visites culturals als municipis, però s’ha decidit fer un gir cap als nous corrents de turisme experiencial i actiu. En aquests moments les persones que visiten una zona o regió busquen una experiència, una vivència als llocs visitats amb els cinc sentits, a través de la gastronomia, la cultura, les artesanies o les activitats a l’aire lliure. Per aquest motiu les rutes “Entre comarques” d’aquesta edició estan enfocades a temàtiques i experiències que, moltes vegades, engloben diversos municipis.

Després de la crisi que ha patit el sector turístic, les diferents entitats públiques implicades en aquest programa han decidit posar el seu granet de sorra a la recuperació de totes aquestes empreses turístiques de les nostres comarques. Les empreses turístiques de la zona han sigut les encarregades de fer un estudi dels productes turístics més atractius per poder potenciar-los.

Cada visita està organitzada per una empresa turística diferent, i d’aquesta manera se’ls dona l’oportunitat de donar visibilitat al seu treball i professionalitat. Moltes d’aquestes empreses són emprenedors i emprenedores enamorades de la seua terra i que fan valdre tot allò que ofereixen d’una manera molt propera.

Aquest dissabte, 12 de març, comença al matí a TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Descobreix la forma de vida dels neandertals. Cova de Bolomor. I a la vesprada, SIMAT DE LA VALLDIGNA: Viatja a l’Edat Mitjana i coneix el secret de l’orde del Cister, Monestir de Santa Maria de la Valldigna.

El diumenge, 13 de març, BARX, ruta de matí i vesprada. Al matí: Un camí real sota el massís del Buixcarró. Ruta PRCV60. I a la vesprada: El frigorífic del passat.

Rutes Turistiques Entre Comarques 2022

Reserves de les rutes: Safor Bellaterra Serveis SL 652 453 481

Articles relacionats