15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

La Copa Mediterrània de ciclisme femení ha sigut cancel·lada

Gandia no iniciarà aquest pròxim dissabte la Copa Mediterrània de ciclisme femení com estava previst en el primer calendari. La coincidència de la primera prova de la Copa d’Espanya femenina han obligat a suspendre la prova per si haguera sigut un fracàs quant a la participació.

D’aquesta manera el dia 12 de març a Ondara es disputarà la primera carrera femenina de la Comunitat Valenciana englobada en la Volta a la Marina.

Després d’aquesta prova, en l’horitzó només apareix el campionat autonòmic femení a Onda una altra carrera a Picassent i la clàssica de l’Arròs a Sueca que és de la Copa d’Espanya encara que la Federació Valenciana està treballant per a realitzar un challenge d’aquesta categoria.

A més hi ha hagut un canvi en el challenge de Dones en categoria d’escoles, ja que la prova de Gandia del 13 de maig passa a Bellreguard a la fi del mes d’agost, ja que coincideix amb una carrera de BTT.

Una mala notícia per al ciclisme femení que a hores d’ara només hagen quatre carreres a la vista, i si volen competir, ho han de fer amb els homes o desplaçar-se al País Basc on es disputa el torneig Euskaldun.

Articles relacionats