16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La Conselleria d’agricultura asfalta el Camí Vell de Xàtiva en el terme de l’Alqueria de la Comtessa

La Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana va finalitzar la setmana passada l’asfaltat d’un tram de quasi 1 quilòmetre del ¨Camí vell de Xàtiva que com bé diu el nom en època romana comunicava Dénia amb Xàtiva. Hui en dia a més dels agricultors, és també molt utilitzada pels turistes d’interior perquè la via dona accés directe a l’entrada de l’Autopista AP7, ubicada entre Oliva i el municipi de l’Alqueria de la Comtessa.

La inversió ha superat els 48.000 euros de pressupost d’execució per a la contractació. Les obres han consistit en el desbrossament, neteja de cunetes i asfaltat del voltant d’1 quilòmetre de longitud i de més de 4.000 m².

L’alcalde del municipi, Voro Femenia, ha agraït els treballs realitzats al secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes. Així mateix el primer edil ha explicat que amb l’asfaltat s’aferma i consolida el camí, que presentava zones molt deteriorades a conseqüència de les pluges i l’ús excessiu del Camí.

El Secretari Autonòmic Roger Llanes ha explicat que amb la millora realitzada en el Camí Vell de Xàtiva, considerada coma via pecuària i descrita en el Catàleg de Vies Pecuàries de la Generalitat Valenciana, com a ¨Colada de l’Alquibla la comunicació entre els municipis ha millorat donant més seguretat als vehicles i persones que l’utilitzen.

Articles relacionats