18.6 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

La Consellera d’Agricultura va visitar la Central Hortofructícola Vicente Giner SA situada en  Beniflà

– L’Alcalde de Beniflà, Borja Gironés, va aprofitar la visita per intercanviar diferents reivindicacions amb la consellera

– La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, va visitar la Central Hortofructícola Vicente Giner SA, situada en el terme municipal de Beniflà.

Mollà va ser rebuda pel fundador de l’empresa, Vicente Giner, per dos dels seus fills, Vicente i Esther Giner, pel CEO de la signatura, Roberto Ferrer, i per l’alcalde de Beniflà, Borja Gironés. El grup d’assistents va visitar l’interior de la Central i va mostrar a la consellera l’inici del procés de tractament i envasament de la fruita fins que ix a l’exterior.

L’alcalde de la localitat, Borja Gironés, va unir la seua veu al sentiment reivindicatiu del camp valencià. Va exigir mesures efectives i reals per a salvar a l’agricultura de l’asfíxia que provoca l’entrada incontrolada de fruita de tercers països i l’enfonsament dels preus en origen. També va ocupar l’agenda de la trobada la futura gestió dels fons europeus Next Generation i la transformació energètica del municipi cap a la sostenibilitat.

Gironés reconeix el motor de contractació laboral que significa Vicente Giner SA per a Beniflà, perquè la signatura està valorada de manera estratègica en el rànquing europeu de centrals hortofructícoles.

Després de la seua trobada oficial, l’alcalde de Beniflà va concloure amb la crida a la població per a consumir productes de qualitat durant aquest Nadal, la qual cosa és idèntic a encoratjar el consum de productes valencians.

Articles relacionats