22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

La companyia valenciana La Dependent tanca la temporada al Teatre Serrano

Aquesta vesprada el Teatre Serrano tanca la temporada amb l’espectacle PAU de la companyia valenciana La Dependent. L’obra es representarà a les 20:00 h.

Sota la direcció de Gemma Miralles i amb els coneguts intèrprets Rafa AlarcónSergio Caballero i Esdres Fayo, Laura Salcedo i Sílvia Valero, l’obra ens planteja Qui soc jo, realment? Esbrinar la resposta a aquesta pregunta és el somni de qualsevol mortal. Desvelar la identitat de Pau, el seu gènere, en un moment en el qual la biologia és superada per la voluntat.

Tot hi juga: conceptes filosòfics, ètics, culturals… Quatre adults opinant sobre un adolescent. Uns personatges que, jutjant Pau a través dels seus raonaments, creences, necessitats i desitjos, acabaran discernint sobre les seues vides. Un jardí ple de flors en una calorosa vesprada de primavera, on l’ordre i la quietud donen pas a la força, al desordre.

El preu per espectacle és de 10-8-6 € segons la zona i les entrades es poden adquirir través de www.cultura.gandia.org i també en la taquilla del Teatre Serrano, des d’una hora abans de la funció.

Articles relacionats