12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

La col·laboració ciutadana ha sigut fonamental per desmantellar un laboratori de cultiu indoor de marihuana

• La Policia Nacional desmantella un altre laboratori de cultiu indoor de marihuana i deté a una persona

• S’han intervingut 481 plançons i 163 plantes d’aquesta substància estupefaent

• Aquesta operació policial s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana. La Policia Nacional recorda que a través del correu antidroga@policia.es qualsevol persona pot, de manera anònima, col·laborar per a ajudar a erradicar punts de cultiu o venda de droga

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en la localitat de Gandia un laboratori indoor de marihuana i han detingut a un home de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les investigacions es van iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, a través de la qual es va tindre coneixement de la possible existència d’un cultiu de marihuana a l’interior d’un habitatge situat a Gandia.

Cultiu indoor de Mariuhana 1

Les perquisicions dels agents van culminar finalment en el registre del domicili sospitós, on van localitzar un laboratori de cultiu accelerat, assecat, i posterior distribució, de marihuana, intervenint un total de 481 plançons i 163 plantes d’aquesta substància estupefaent, així com una trentena de bombetes dedicades a proporcionar la temperatura adequada a la plantació per al seu ràpid desenvolupament.

Així mateix, els policies van comprovar que en el lloc també s’estava defraudant fluid elèctric, en trobar-se il·legalment connectat al subministrament de llum.

Articles relacionats