11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

La Clàssica Comunitat Valenciana 1969 entravessarà les carreteres de la Safor

– Tot preparat perquè aquest diumenge transcórrega per les carreteres de La Safor la clàssica Comunitat Valenciana 1969, que organitza l’empresa gandiana SLT i el CC La Marina.

La prova de caràcter internacional i reservada per a professionals comptarà amb poc més de deu equips en els quals destaca als espanyols, Caixa Rural, Ken Pharma, Fundació Euskadi, Burgos-BH i Kometa mentre que el totpoderós Movistar no participarà.

Amb l’absència dels equips world tour, la carrera no comptarà amb les estreles de l’escamot internacional pel qual estarà molt oberta la victòria al final de meta a València.

La carrera s’iniciarà a La Nucia i hauran d’ascendir diversos ports de muntanya com el Coll de Rates abans d’entrar a Safor per Oliva, els ciclistes passaran per Gandia i es dirigiran a Xeraco on hi haurà l’únic esprint especial, d’allí aniran a Tavernes i abandonaren la comarca en direcció a Cullera per a més tard arribar a la capital del Túria.

Els grans equips internacionals s’entrenen a la Safor

Screenshot 2021 01 20 17 01 27 52Durant aquests dies és normal veure als grans equips entrenant per les carreteres de La Safor especialment per la carretera Natzaret-Oliva més conegut com a camí ral. Esquadres com ArkeaTrekAg2rDeucenik, Astana o Lotto estan allotjant-se pels voltants tant els equips masculins com els femenins.

El tancament de l’hotel Bayren durant aquestes dates ha obligat a la millor esquadra francesa Ag2r a buscar acomodament en Xàbia. Els gals portaven 60 persones amb sis cotxes i camions. Sens dubte un gran impacte econòmic que han perdut la platja gandiana.

La paradoxa és que pràcticament quasi tots els ciclistes professionals del món es troben per aquestes comarques costaneres preparant l’imminent inici de temporada mentre que el ciclisme amateur en totes les seues categories a penes sap quan tornarà a competir.

Articles relacionats