18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

La Casa de la Marquesa acull un concert del virtuós pianista Ryautaro Suzuki

– El prestigiós pianista japonés Ryautaro Suzuki actua aquest divendres a la Casa de la Marquesa. Es tracta d’un dels guanyadors del certamen José Iturbi

Hui divendres, la Casa de la Marquesa acollirà un concert de piano del virtuós músic japonés Ryautaro Suzuki, que ha estat guanyador recentment d’un dels premis del concurs de piano José Iturbi, que organitza la Diputació de València.

Nascut al Japó el 1990, Suzuki es trasllada als 18 anys a França per a estudiar al Conservatori de París, on va ser alumne de B. Rigutto i H. Cartier-Bresson. Ha actuat ja en diversos festivals de prestigi com el Sommets Musicaux de Gstaad, el Nohant Festival Chopin o el Festival Chopin de París. Ha guanyat diverses competicions internacionals com el Concurs Internacional de Piano de Île-de-France (1r Premi) o el Concurs Internacional de Música Val Tidone (2n Premi), entre altres.

Així mateix, com a solista, ha actuat amb orquestres com l’Orquestra Filharmònica de Tòquio, l’Orquestra Filharmònica Nacional d’Odessa, l’Orquestra Simfònica Nacional de Colòmbia, l’Orquestra del Conservatori de París o l’Orquestra Filharmònica de Louisiana.

El concert està previst per a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de la Marquesa, amb entrada gratuïta, i el programa constarà d’obres de Beethoven, Liszt, Chopin i Czerny.

Articles relacionats