La Casa de la Cultura de Tavernes acull l’obra ‘Família normal’ de la companyia L’Horta Teatre

– L’obra de teatre tindrà lloc el diumenge 2 de maig a les 18.30 hores

– L’entrada és gratuïta, amb l’opció de fer donatius a l’ONG Solidaritat a la Valldigna, i per a assistir-hi cal fer la inscripció: https://forms.gle/2HHAFJNeDLTLWjMv5

La Regidoria de Cultura presenta pel pròxim cap de setmana un nou espectacle cultural a Tavernes de la Valldigna. La Casa de la Cultura acull aquest diumenge 2 de maig (18.30 hores) l’obra teatral ‘Família normal’, de la companyia L’Horta Teatre.

L’obra de l’autora Núria Vizcarro està dirigida per Pau Pons i interpretada per Verònica Andrés, Laura Pellicer i Rosanna Espinós. Es conta la història de tres generacions d’una mateixa família atrapades en els trastos vells d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda.

En ‘Família normal’ es narra com tres dones s’enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, una casa gran de poble difícil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent faran al públic transitar per les pors i les emocions més amagades d’una família ben peculiar.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, amb la possibilitat de fer un donatiu a l’ONG Solidaritat a la Valldigna en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/2HHAFJNeDLTLWjMv5.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Et Pot Interessar