18.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

LA CASA DE CULTURA DE POTRIES TAMBÉ ÉS UN ESPAI ESCÈNIC

LA CASA DE CULTURA DE POTRIES TAMBÉ SERÀ UN ESPAI ESCÈNIC

 La sala d’actes de la Casa de la Cultura es converteix en un Espai Escènic amb la instal·lació de l’equip de llums, so i imatge. També compta amb nous cortinatges i els elements necessaris per al muntatge d’una caixa escènica.

L’equipament de llum, so i imatge està format per dues estructures lumíniques, un equip d’emissió de so, un projector i una pantalla i per les taules de control tècnic necessàries. La caixa escènica compta amb un escenari de 8 metres d’amplada, 6 metres de fons i 0.40 metres d’alçada, amb què ja comptava el Consistori municipal.

El projecte s’ha pressupostat en 16.845 euros i l’Ajuntament de Potries ha rebut una subvenció de 10.950€ per part de la Generalitat Valenciana. Una ajuda que s’emmarca dins del programa de desenvolupament rural per a la realització d’operacions d’acord amb l’estratègia de desenvolupament local participatiu dels grups d’acció local Leader 2014-2020. La resta de la inversió ha estat amb fons propis de l’Ajuntament.

Amb el nou equipament sociocultural, aquest espai tindrà un ús molt ampli relacionat amb els esdeveniments musicals i culturals que es desenvolupen a Potries, com ara Concerts, Teatre, Auditori o Sala de Conferències.

La sala disposa d’una superfície de 170 metres quadrats, col·locats de forma pràcticament quadrada i està preparada per acollir entre 100 i 110 espectadors i espectadores, en funció de les necessitats de cada espectacle.

Dissabte passat, l’Espai Escènic acollia el concert de cambra de Ensemble Il Viaggio, on a prop de 40 persones van gaudir d’una selecció meravellosa de música francesa.

Articles relacionats