15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

La Casa de Cultura de Bellreguard acull Via Escènica

 

 

• La sessió, aquest dissabte 15, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el festival Russafa Escènica

El programa Via Escènica, fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bellreguard i el festival Russafa Escènica, dona aquest pròxim dissabte els seus primer fruits sobre l’escenari de la Casa de Cultura, a partir de les 20 hores.

El programa l’integren tres peces curtes estrenades a l’edició Reset del Festival de Tardor 2021 de Russafa Escènica. Són tres peces beneficiàries del programa de residències i mobilitat Via Escènica, impulsat entre el festival i diferents municipis que hi participen.

Dos de les peces han sigut seleccionades per un grup d’espectadors i espectadores de Bellreguard. Cal recordar que fruit de la col·laboració establida entre l’Ajuntament i Russafa Escènica, a Bellreguard vam comptar amb la presència d’una companyia resident, La Galguera, amb la qual es van fer dos sessions de mediació que van permetre veure el seu espectacle ‘La mirada’ abans de l’estrena al Russafa Escènica.

Un grup de persones que van participar en la mediació, va anar després al festival i va triar dos obres més, que completen el cartell d’aquest dissabte a la Casa de Cultura, amb entrada lliure i totes les mesures de seguretat que aconsella la situació de pandèmia.

Les tres obres que formaran part del programa de Via Escènica a Bellreguard són: ‘La mirada’, per la de companyia La Galguera, que ha estat la companyia resident a Bellreguard amb el programa Via Escènica; ‘La casita’, per Lia Herbor, companyia resident a Alboraia també gràcies al programa Via Escènica; i ‘Silla verde / cadira verda’ de la companyia Encara No Té Nom Produccions, resident a Sollana.

Articles relacionats