LA CASA D’ANDALUSIA FA UN BALANÇ POSITI DE LA FIRA D’ABRIL DE GANDIA

Juan Villarejo, president de festes de la Casa de Andalucía de Gandia, ha valorat aquest dimecres els resultats de la VIII edició de la Feria de Abril, assegurant que “estem molt contents amb els resultats obtinguts en aquesta edició de la Fira, tant en afluència com en preparació de l’espai”.

 

Villarejo ha volgut destacar l’entorn especial que per a aquesta edició ha suposat que es realitzés al jardí de la Casa de la Marquesa i la gran afluència de públic que hi ha hagut durant els dies de la Fira. “Hem aconseguit acoblar-nos al lloc, que ens ha aportat un plus d’originalitat i comoditat. Els comerços dels voltants també ens han comentat que han treballat molt bé, ja que moltes persones venien a visitar-nos i posteriorment acudien als bars i restaurants de la zona del Raval i el Prado, ja que en determinats moments no vam poder atendre a tots els visitants. Estem més que satisfets perquè ens ha visitat més gent de la que esperàvem, s’han superat les expectatives”.

Finalment, i de cara a pròximes edicions, Villarejo ha volgut destacar que “buscarem fórmules per millorar el que aquest any hem ofert i poder ampliar les activitats i serveis que hem donat durant el cap de setmana”.

Per la seua banda, des del Departament de Turisme s’ha destacat que l’èxit de la Fira confirma la importància de la cultura com a pol d’atracció per als dels turistes que visiten Gandia, que han visitat durant aquests dies la Fira d’Abril. També destaquen des del consistori que, en aquesta edició, el veritable protagonisme de la iniciativa recaiga a la Casa de Andalucía, que és la representant de l’esperit de la festa.

Et Pot Interessar