15.2 C
Gandia
Dimarts, 29 novembre, 2022

La candidatura municipal del PP de Gandia tindrà vint cares noves

El PP de Gandia ha renovat el 72% de la seua candidatura a l’Ajuntament de Gandia i ha incorporat un important exreferent de Ciudadanos, Dani Martí, qui ocupa el huité lloc de la llista. Víctor Soler, candidat a l’Alcaldia, ha donat a conéixer a les quinze persones que encapçalaran la seua llista electoral, un grup, afirma, que “garanteix la il·lusió per Gandia, una llista guanyadora i un conjunt de professionals molt potents, experimentats i compromesos a treballar per la seua ciutat”.
Víctor Soler ha volgut agrair als regidors que no continuen en la seua llista, reconeixent-los el seu gran treball i mostrant-los la seua gratitud tant a nivell polític com personal. Ha afegit que “el treball de tots ells per Gandia ha sigut exquisit i ara han tingut una enorme generositat sabent fer un pas al costat”.
Els perfils que formen la llista de Víctor Soler representen “una renovació destacada”: repeteixen huit persones i vint són noves incorporacions que se sumen al projecte del Partit Popular de Gandia. 
Dos dels que repeteixen veuen reconeguda la seua labor en “dos barris molt importants de Gandia que tenen sentiment de poble”. Toni Rodríguez (número sis) continuarà al capdavant del Grau, i Toni Abad (número nou) ho farà en Beniopa; el Partit Popular vol així ser l’únic que garanteix dos representants específics en tots dos barris. 
Altres dues persones que repeteixen respecte a la legislatura anterior són Andrés Puig (número onze) i Cristina Moreno (número set), que sumaran experiència i coneixement.
Respecte a les noves incorporacions, Mari Carmen Vidal ocuparà el número deu com a independent, aportant la seua experiència i coneixement en un àmbit important com les falles. Ha sigut, entre moltes altres coses, presidenta de la Falla Avinguda República Argentina, és llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, i va realitzar un màster en Direcció d’Empreses (MBA) amb especialitat en Màrqueting.
Amparo Amorós és una altra de les persones que s’incorpora, ocuparà el número dotze i assegurarà la defensa del moviment animalista. És una gran activista i empresària, i ocupa el càrrec de cambrera de la Germandat Del Crist Jacent en la Crucifixió.
El número tretze l’ocuparà Iván Puig, un home amb experiència en el sector de la fusteria exterior i cap de vendes en una important empresa, “està a més compromés amb la Setmana Santa, un sector fonamental per a nosaltres i que ell coneix a la perfecció, ja que va pertànyer a la Germandat del Sant Sepulcre i és directiu en la JMHHSS de Gandia”.
Óscar Climent aporta joventut i serà el número catorze de la llista de Víctor Soler, una persona coneixedora de diversos sectors com el món de l’esport per haver-lo practicat i competit a un alt nivell en la modalitat de motociclisme, el sector del comerç i d’un dels barris per excel·lència a Gandia com és el Prado.
Finalment, el número quinze serà Mayte Catalá, qui acompanyarà a Toni Rodríguez en el Grau, barri del qual és natural. També té coneixement de la Setmana Santa, en la qual participa sent vicegermana major de la Germandat del “Devallament” del Grau; i de l’esport, practicant rem en el seu barri.
Víctor Soler es mostra molt orgullós de la llista electoral que presenta i té clar que “es tracta d’una Candidatura guanyadora i potent per a tornar a il·lusionar a Gandia, compromesos i amb moltes ganes de treballar per la ciutat”.

Articles relacionats