24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

La Biblioteca Central de Gandia posa en marxa una nova edició del club de lectura

· L’acte se celebrarà de manera virtual i comptarà amb la presència de l’autora valenciana Núria Tamarit

Aquesta vegada es comptarà amb la presència de la il·lustradora i autora de còmic valenciana Núria Tamarit Castro, qui parlarà del seu llibre “Dues monedes”, guardonat en 2019 amb el premi ‘València’ de novel·la gràfica.

roller club de lecura febrerEl regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, José Manuel Prieto, ha informat aquest matí que la Biblioteca Central de Gandia posa en marxa la cinquena edició del Club de Lectura, una iniciativa que es venen realitzant els últims dijous de cada mes.

En aquesta ocasió, la nova edició comptarà amb la presència de la il·lustradora i autora de còmic valenciana, Núria Tamarit Castro, qui comentarà la seua obra “Dues monedes”, premi ‘València’ de novel·la gràfica 2019.

Així, a causa de la situació sanitària provocada per la COVID-19, l’acte es desenvoluparà de manera virtual per adaptar-se a les mesures de seguretat.

Finalment, cal recordar que per a poder assistir al club de lectura és necessària la inscripció prèvia, que es pot realitzar telefonant al 962959591 o escrivint al whatsapp 678 83 74 02.

Articles relacionats