12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

La Biblioteca Central de Gandia ampliarà l’horari  davant el calendari d’exàmens estudiantils

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat que a partir del 21 de maig al 27 de juny la Biblioteca Central amplia el seu horari habitual per a proporcionar una franja extraordinària, que passarà de 9 a 23:30 h de dilluns a diumenge, amb l’objectiu d’ajudar a aquelles persones que acudisquen a l’arxiu municipal per a preparar els exàmens que els diferents nivells educatius celebraran de cara a l’estiu.

Cartell estiuPer a concretar, el calendari d’exàmens previst tant a la Universitat de València com a la Universitat Politècnica comença el pròxim 25 de maig i finalitza el 2 de juliol. Així mateix, la primera convocatòria de les proves PAU per aquest curs és del 8 al 10 de juny. Per aquesta raó, la Biblioteca Central amplia l’horari fins a les 23 h tenint en compte el vigent toc de queda establit a les 00 h a la Comunitat Valenciana, incrementant, així, el total d’hores a 210.

Per poder dur a terme aquest servei extraordinari, segons ha explicat el coordinador de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Gandia, Toni Ordiñana, la Biblioteca contractarà quatre persones, repartides en dos torns, perquè puguen cobrir l’obertura extraordinària amb un treball individual de 105 hores setmanals. D’aquesta manera, els torns de treball seran els següents: de dilluns a divendres de 21 a 23:30 h, dissabtes de 14 a 19 h i de 19 a 23:30 h, i diumenges de 9 a 15 h i de 15 a 23:30 h.

Articles relacionats