13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La base del Natació i Esports Gandia demostra progressió

El club Natació i Esports (NiE) Gandia ha participat aquest passa cap de setmana, 23 i 24 de març en dues competicions diferents. Els més menuts es van desplaçar fins a Elda per a nadar el V Memorial de Natació Juanito, un trofeu que va agrupar 10 clubs d’Alacant i el NiE Gandia, de València, amb un total de 147 nadadors i nadadores.

Per part del Natació i Esports van anar els prebenjamins Angela Ribes, Pau Martín, Petar Ivanov, Eric i Luis Tarraso, Noray Garcia, Nicolás Muñiz, Kevin Tsevetan, Inma Jover i Paula Cabanilles,que van aconseguir molts bons resultats per a la cantera del club, malgrat el nivell competitiu que hi va haver, on es demostra la progressió i la importància de la base, apunten fonts del club.

A més, el nadador Eric Tarrasó (imatge) va aconseguir una copa per haver quedat en 3r lloc a la prova de 50 esquena.

D’altra banda, les categories infantils i majors van tindre control a Gandia, tant el dissabte de vesprada com el diumenge. Aquest esdeveniment va reunir a 13 clubs de València, i un total de 231 nadadors i nadadores.

Per part del NiE Gandia van competir Maria Bordes, Maria Burguera, Marc Blasco, Maëna Gicquel, Lara i Sonia Marti, Javier Juan, Kiko Climent, Melin Verdu, Julia Sigalat, Laura San Cristobal, Adrián Millet, Hektor Rosen, Aldahir Gil, Rubén Cogollos, Dani Barca, Marta Llorca, Ximo i Carlos Gascón, Neus Canet, Javi De la Llave, Ferrán Valdés, Hector Gimeno i Marina Camps.

En general, bones marques per part de tots els nadadors. Destaquen la prova de 100 lliures de Aldahir Gil (57”33) i Adrián Millet (55”98) i els 200 lliures de Javier Juan (2’ 05.44).

Així doncs, aquest control prepara al NIE per a la pròxima competició, que serà un de les més importants de la temporada: la copa de clubs autonòmica, que aquest any disputaran en primera divisió.

Articles relacionats