14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

La 6a edició del ‘Strong People’ comptara amb la participació de Seguridad Social

Les entrades per a poder assistir al concert ja poden ser comprades a la Farmàcia del Passeig de Gandia

STRONG PEOPLE 1El Concejal Delegat de Cultura, Nahuel González, amb la presència de diferents membres de l’associació ‘Strong People’ i el gerent de la farmàcia del passeig, Jesús Herráiz, han presentat la 6a edició del concert solidari que es durà a terme a la Casa de la Marquesa la nit del 21 de setembre.

Aquest projecte el realitzen la Farmàcia del Passeig amb la col·laboració de la Fundació IN. A banda d’apostar per millorar els serveis de sanitat, González ha remarcat que ho fa per altres sectors: “aposta per la música de qualitat, per la cultura, per un cap de cartell, Seguridad Social, que estic segur que serà un gran èxit”.

Les entrades per a poder assistir a l’esdeveniment ja es poden adquirir a la Farmàcia del Passeig de Gandia per un preu de 18 €. Amb aquest pagament, també, obtindràs la nova camiseta amb un disseny de Salva Trefasi i Lucía Pascual. Tots aquells que la porten al concert entraran en el sorteig de diferents premis. Per altra banda, la camiseta podrà ser adquirida de manera individual, sense l’entrada al concert, per 10 €. I, com tots els anys, també es ficaran a la venda polseres dissenyades per Begoña Martínez per 2 €.

Les portes de la Casa de la Marquesa s’obriran al públic a les 20:30 h, on disposaran d’espai per a poder sopar amb l’actuació de diferents grups que amenitzaran l’espera. A les 22:00 h començarà l’actuació del cap de cartell, Seguridad Social.

Els diners que es recapten seran destinats al 100% a l’Hospital Clínic de València. Les raons les explica Herráiz de la següent manera: “El destí dels diners és dedicat a l’Hospital Clínic de València, ja que els xiquets de Gandia que sofreixen alguna enfermetat oncològica, van a aquest centre, ja que la sanitat infantil està transferida allí”.

El lema del projecte és Quiero sentir el aire en mi cara, me ayudas? Aquest, tret d’una expressió que va dir un xiquet que va eixir de l’hospital sis mesos després de combatre contra un trasplantament de medul·la, té com a finalitat construir un espai a l’aire lliure perquè els xiquets gaudisquen d’aquest.

Per concloure, Silvia Riera, organitzadora de l’esdeveniment, ha declarat que vol que aquest dia Gandia siga una ‘marea blanca’ on totes les persones porten la camiseta de Strong People. Per altra banda, ha recomanat a la població de què es donen presa en adquirir les entrades degut a que solen esgotar-se en pocs dies.

Articles relacionats