El juvenil del Club Volei Gandia es complica la classificació per al campionat d’Espanya

El Club Volei-Pizzeria Carlos de Gandia ha caigut este diumenge en la jornada 6 en categoria juvenil de primera autonòmica contra el CV Il·licità Carrúsn per 3 sets a 1 (23-25/25-11/25-15/28-26), resultat que dificulta les opcions de classificació per a la fase que permet disputar el campionat d’Espanya per a l’equip de la Safor.
El Pizzeria Carlos no va estar a l’altura del joc que desplegava el combinat d’Elx, cometent molts errors no forçats, mostra de la falta de confiança de l’equip en les seues possibilitats, malgrat aconseguir el primer set i després de remuntar un parcial d’11 punts a 3, moment en què l’equip no va mostrar identitat de joc, al quee hi ha que afegir manca de concentració i poca capacitat per a lluitar, fent que el rival s’emportara el partit còmodament. 
Amb aquest marcador l’equip es despenja dels primers llocs de la classificació, col·locant-se a meitat de taula a 9 punts del primer classificat, el CV Benidorm.
El tècnic, Claudio Fantín, apuntava que “l’equip està travessant per un mal moment, està mancat de confiança en si mateix, al mínim avantatge que agafa el rival, l’equip es posa nerviós i comet errors no forçats”. Fantín confia que la situació es revertisca, i que l’equip prenga consciència de les possibilitats que té davant rivals que no són superiors ni tècnica ni tàcticament. 
La pròxima jornada l’equip rebrà a casa a l’Alacant 2000, diumenge a les 10 en el Pavelló del Raval. 
El sènior
Pel que fa a l’equip Averlamp Gandia, el passat dissabte guanyava per 3 sets a 0 (25-10/25-19/25-18) al CV Xátiva. Les gandianes van mostrar un joc sòlid i contundent davant un rival sense estructura de joc i molt desorganitzat. Amb un partit menys, l’Averlamp se situa a 6 punts del primer classificat. El pròxim partit serà dissabte a les 19h, ho farà com a visitant davant l’Escola2 – La Canyada, equip que ocupa l’últim lloc en la classificació.

Et Pot Interessar