17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

JuntsxlesFalles ompli de gom a gom el jardí de Fomento AIC

– Juan Marti encapçala un equip amb experiència i il·lusió per optar a la presidència de la Federació de Falles de Gandia

– A l’acte de “JuntsxlesFalles” van acudir més de 700 fallers

En una emotiva vetlada que va tindre lloc ahir, a la vesprada, als jardins de Foment, més de 700 persones, entre fallers, familiars i amics, van presenciar la presentació oficial de la candidatura de Juan Martí com a president de la Federació de Falles per al període 2025-2028.

La conductora de l’acte va ser l’acreditada periodista Maria Fuster, que en el seu ben fer va brindar una ullada exclusiva a l’equip que acompanyarà a Juan Martí en la seua aventura, encara que la presentació oficial davant el congrés es durà a terme entre el 23 i el 24 de març, en compliment de l’article 34 del reglament de la Junta Local Fallera.

Els noms protagonistes van ser: Òscar Bisquert Moncho (Falla Alquerieta i Museu Faller), Clara Cascant López (Falla Mercat) Gisela Codina Orengo (Falla Benipeixcar), Amparo Femenia Martí (Falla Beniopa), Arantxa García Moll (Falla Benirredrà), Sara Guillem Cardona (Falla Lluís Belda), Érika Maza Casas (Falla Plaça El.líptica), Reme Morant Morant (Falla Sagrada Família Corea), Jordi Lluís  Navarro Miñana (Falla Marqués de Camp Perú), Juan Ormeño Jiménez (Falla Serpis), Vicent Ramos Fayos (Falla Grau), Raúl Sánchez Juan (Falla Benipeixcar), Alba Serrano Martínez (Falla Roís de Corella), Juan Úbeda SantosOlmos (Falla Serpis), Ana Vidal Palmer (Falla Carrer Major i Passeig), Isabel Vilaplana Ripoll (Falla Mosquit), Laura Guerola Sarrió (Falla Av. República Argentina), Pepe Payán Pintado (Falla Plaça Sant Josep Raval), Álex Gutiérrez Vila (Falla Barri de Crist Rei), Pablo Laporta Frasquet (Falla Sagrada Família Corea), Blanca López Gavilá (Falla Màrtirs), Javi Ripoll Barchín (Falla Vilanova)i Blanca Valor García (Falla Grau).

Juan Martí va començar el seu discurs agraint l’aclaparadora assistència i destacant la gran preparació i passió que té el seu equip, així com les ganes de treballar per les Falles de Gandia.

Martí va expressar el seu desig de rescatar la figura del Delegat de les Falles, buscant enfortir la comunicació entre la Federació i les comissions falleres.

Així mateix, entre els eixos de la seua proposta, va anunciar l’ambició d’incrementar i projectar la imatge de les Falles més enllà de la ciutat, convertint-les en un referent fora de Gandia. A més, va emfatitzar la importància de fomentar les falles com a monuments, amb l’objectiu d’elevar la seua qualitat i atractiu per a visitants externs, i va afegir: “Som un equip plural i divers que busca incorporar tots els punts de vista possibles, perquè cada faller i cada falla importen. Volem que totes i cadascuna de les comissions de Gandia destaquen i atraguen l’atenció d’aquells que ens visiten des de fora, siguen grans o xicotetes“.

Amb este esdeveniment, Juan Martí i el seu equip han fet el primer pas cap a un emocionant període de lideratge, marcat per la unitat, les ganes i el compromís per la tradició fallera.

La presentació oficial davant el congrés, que es durà a terme passades les Falles 2024, serà el moment clau per a consolidar esta prometedora candidatura.

Articles relacionats