JUANJO BRAULIO RENUNCIA AL CONSELL DE RADIODIFUSIÓ DAVANT LES CRÍTIQUES DE L’AVM3J

L’associació havia remès un escrit a la Comissió de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) de les Corts en el qual expressa el seu “malestar i indignació” davant la proposta, manifestant la seua preocupació davant la possibilitat que Braulio poguera tenir “alguna responsabilitat” en la definició de la nova RTVV, atès que “el seu comportament com a cap d’informatius va ser totalment deslleial als interessos de la ciutadania”.

Braulio ha assegurat que li ha sorprès aquesta “quantitat d’animadversió” a la seua persona per part de l’AVM3J i ha assegurat que quan el PP li va proposar formar part de l’Alt Consell Consultiu va acceptar perquè considera que podia aportar la seua experiència “per a no cometre els mateixos errors del passat”.

De fet, aquest divendres figurava en l’ordre del dia de la Comissió de RTVV la proposta de vocals per a formar part de l’Alt Consell Consultiu, punt que ha sigut posposat a la sessió del pròxim 23 de març. Ara s’obri el termini -fins al dia 22- perquè el PP propose un nou candidat.

Et Pot Interessar