Juanes posa a ballar a milers de persones al port de Gandia

Juanes és, malgrat la seua edat, un clàssic. Per poc no celebra el seu aniversari a Gandia, el 9 d’agost, quan complirà 46. Este dijous 2 d’agost ha portat a Escena Gandia, al port, els seus ritmes llatins barrejats de rock per posar a ballar una multitud amb les notes de «Camisa negra» i altres temes més recents amb els que el colombià pensa seguir recollint abonat als Grammy. 

El cicle continua este divendres 3 d’agost, amb Ozuna, el cantant urbà que va ser nomenat artista de l’any, que està exhibint en la seua gira el repertori al complet acompanyat de Natti Natasha.

El 4 d’Agost, l’Ex-Tour de Bunbury arriba al festival. És la gira del seu últim disc, !Expectatives!, un treball ambiciós, i bell que es troba entre les seues obres fonamentals. A més, el concert coincidrà amb la 2ª Edició del Latin Fest. 

I el 5 d’Agost, Daddy Yankee, considerat el rei del reggaeton i un dels noms més reconeguts i influents en la música urbana i la dansa llatina, pujarà a l’escenari al costat de Sebastian Yatraper a cantar els seus temes més reeixits.

Et Pot Interessar