12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Juan Martí Fuster un faller preparat per a ser candidat a presidir la Federació de Falles de Gandia

– Després de 17 anys treballant per la seua comissió, el faller de la Plaça Prado pretén liderar la Junta Local Fallera durant el període 2025-2028

– Marti és un inqüestionable faller per la seua dedicació a aquest món de tradició valenciana i la fermesa per fer-ho créixer al capdavant de la Federació de Falles de Gandia

Juan Martí Fuster, membre de la Falla Plaça Prado i expresident de la seua comissió durant nou anys, ha anunciat la seua decisió de presentar la seua candidatura a la presidència de la Federació de Falles de Gandia per al pròxim quadrienni (2025-2028).

Martí Fuster, apassionat de les Falles de Gandia i amb una llarga trajectòria en l’organització i promoció d’esta festivitat, vol fer un pas més i liderar la Junta Local Fallera a partir del pròxim exercici, demostrant el seu compromís indestructible amb la promoció de la tradició, la cultura d’esta festa i la preservació del llegat de grans referents de l’àmbit faller.

Amb una sòlida experiència en les Falles de Gandia, Juan Martí ha ostentat diferents càrrecs en l’executiva de la seua comissió durant 17 anys, destacant, entre ells, nou com a president, un com a vicepresident i quatre com a secretari. A més, en 2012, va pertànyer a l’àrea de festes de la Junta Local Fallera presidida per Josep Lloret Escrivà.

Part fonamental del seu amor per les Falles de Gandia naix de la intensa passió que els seus pares li van transmetre des de primerenca edat, inculcant-li el valor d’esta tradició a través de la seua pròpia experiència i anys de dedicació. A més, el seu afecte per la festa, sumat al seu treball com a gerent d’una botiga d’indumentària fallera a Gandia, li ha permés traspassar fronteres i establir vincles amb persones de diverses localitats; una experiència que li ha brindat l’oportunitat d’enriquir-se de les diferents cultures i tradicions falleres, enfortint el seu compromís i col·laboració entre les diferents comunitats.

Juan Martí, acompanyat de tot un equip involucrat per treballar incansablement i continuar mantenint les Falles de Gandia com un referent per a la Comunitat Valenciana, es posen a la disposició de totes les comissions falleres, obrint les portes al diàleg i a la diversitat d’opinions per a fer de la seua gestió un període on la col·laboració i la participació activa de totes les comissions siguen elements clau.

Articles relacionats