17.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Juan Ayuso recupera el liderat de la Challenge després de la cursa de Sant Joan

El ciclista Cadet del Ginestar – ULB Sports Juan Ayuso, ha aconseguit este diumenge la 4ª posició en la carrera disputada a Sant Joan d’Alacant, el que li retorna el liderat de la Challenge de la Comunitat Valenciana.
L’equip cadet va tenir un cap de setmana carregat de competició. La jornada va començar dissabte a Algemessi, on l’equip dirigit per Rafa Gómez i Javier Ayuso va tornar a estar a l’altura de l’alt nivell de la prova. Després d’una cursa amb un alt ritme des del seu inici, es va aconseguir arribar als últims metres amb possibilitats; va ser Gerard Montoro qui va aprofitar la seua bona posició per a sprintar. Finalment va creuar la meta en 6ª posició després d’una magnifica cursa.
Diumenge tocava barallar pel liderat de la Challenge en Sant Joan, Alacant. Des del quilòmetre 1 tot l’equip va assumir a la perfecció les seues funcions, aconseguint desbaratar els plans dels rivals després de cada atac. Després d’una prova trepidant, es va decidir l’etapa al sprint. Juan Ayuso va tornar a traure la seua casta ciclista per a superar als seus rivals i aconseguir la 4ª posició. Aquest resultat el tornava a col·locar en el més alt de la General i li atorgava de nou el mallot groc de líder. A més, Ayuso va mantenir el mallot roig que l’avala com a líder de la classificació de la muntanya.
D’altra banda, Marc Cabedo, cadet del Ginestar – ULB Sports, va competir en el Open de La Nucia, on després d’una dura cursa de BTT va aconseguir la 2ª posició de la prova.

Equipo Juvenil Ginestar ULB Sports en Navas copa espana
L’equip juvenil.

Els juvenils

Els Juvenils també van tenir un cap de setmana trepidant. Diumenge van competir en Sant Joan, on una part de l’equip es va desplaçar per a defensar els colors del Ginestar – ULB Sports. El millor classificat va ser Andrés Millet, qui va aconseguir entrar amb el primer grup aconseguint la 19ª posició. Els seus companys Rafa Escrihuela i Adrián Montoya ho van fer uns segons després.
Altres companys de l’equip juvenil van viatjar a Navas, on se celebrava la 3ª prova puntuable de la Copa Espanya en ruta. Malgrat l’alt nivell dels corredors, els ciclistes gandieans van aconseguir mantenir a ratlla als rivals. Després d’una prova dominada per un alt ritme, Miquel López va aconseguir entrar en el grup perseguidor, retallant així alguns punts en la General.
Els infantils, seguint amb la seua formació, van competir a Picassent. Una setmana més van tornar a demostrar l’alt nivell de tots els integrants de l’equip, que dia a dia segueixen creixent i superant-se.
La guinda la van posar els Socis de la PC Beniopa, que van representar al Club gandià en la Marxa Ciclista Siete Picos de Requena, on es van enfrontar a 195km amb 3.000 metres acumulats.

Articles relacionats