Juan Ayuso, del Ginestar-ULB, s’imposa en les quatre etapes de la copa ciclista Monrubia de cadets

El ciclista del Ginestar – ULB Juan Ayuso ha aconseguit aquest cap de setmana una gran gesta en guanyar la Copa Cadets Miguel Manrubia imposant-se en totes les carreres disputades. El corredor de la PC Beniopa ha demostrat el seu domini i superioritat sobre la bicicleta durant els dos caps de setmana que ha comprès aquesta prestigiosa prova. 
Dissabte es disputava a la Vall d’Uixó la tercera etapa puntuable per a aquesta Volta. Després d’una carrera memorable del tot l’equip Ginestar – ULB, Juan Ayuso es va imposar a l’sprint, demostrant el seu gran estat de forma. Ayuso també es va alçar amb la victòria en el premi de muntanya i el de la regularitat. Després d’aquesta tercera etapa mantenia el liderat de la General, el mallot de la Muntanya i el de la Regularitat. La cara amarga de la jornada la patien els seus companys d’equip Pere Iborra i Iván Martí, que van patir una dura caiguda. Iborra aconseguia reposar-se, no obstant açò va acabar la prova amb diverses cremades. Iván Martí va haver de ser hospitalitzat i intervingut d’urgència. Malgrat la gravetat de les seues ferides, després de les cures i un bon descans, va estar diumenge en el cotxe d’equip recolzant als seus companys en carrera.
La quarta jornada va decidir aquesta Copa Cadets Miguel Manrubia. Una contrarellotge individual, celebrada el diumenge en Sant Joan de Moro, posava punt i final a quatre dies de ciclisme dividits en dos caps de setmana. 
Juan Ayuso va tornar a ser el més ràpid del matí, avantatjant al segon classificat en més de 30 segons. Amb aquest resultat, Ayuso s’alçava com el guanyador de la Volta, així com amb el triomf en la classificació de la muntanya i de la regularitat. La guinda la van posar els seus companys de files, ja que gràcies als seus bons temps van finalitzar amb la victòria per equips tant en la CRI com en la General final. 
Ayuso s’imposava en aquesta edició de la Copa Cadets Miguel Manrubia guanyant les 4 etapes disputades i demostrant el gran estat de forma en el qual es troba el ciclista de Xàbia. Després de la celebració amb tot l’equip, ara toca posar la mira en les següents cites ciclistes. El dia 1 de maig podrem veure a l’equipe cadet de la PC Beniopa a Aldaia; el dia 5 a Xàbia i el dia 13 a Calp.

Et Pot Interessar