18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Joves PV Safor-Valldigna, fan entrega del seu Premi Abril d’acció cívica valencianista a La Maria

 

– Ahir se celebraven a Simat de la Valldigna els XXII Premis Abril de Més-compromís de la Safor-Valldigna, els XIV per a les seues joventuts, Joves PV.

En aquests, les joves van fer entrega del seu premi a Maria Bertomeu, més coneguda com La Maria, cantant valenciana i ferma defensora de la llengua i la cultura.

La Maria
La Maria

Damià Todolí, secretari comarcal de Joves PV, exposava que: “En un moment com el que estem passant en què la nostra llengua està sofrint una censura per part del govern del nostre país, calen persones com Maria, una dona jove i valenta que posa la nostra llengua i la nostra cultura en valor a través de la música, i les porta, on faça falta”

Malauradament, la jove artista no va poder estar en la gala per qüestions d’agenda, no obstant això, ha fet saber que:” em sent molt afortunada de rebre aquest premi, en el moment en què m’ho van fer saber em va fer molta il·lusió. Em fa feliç sentir el vostre suport cap al projecte, la veritat és que és molt d’agrair”

A més, joves confirmava en la gala que esperen amb ànsia l’arribada dels següents Premis Abril, ja que se’ls han quedat en el calaix moltes altres propostes que els agradaria guardonar. Senyal que a la comarca estem carregades de persones i entitats que lluiten cada dia per la llengua, la cultura, la solidaritat i el territori.

Articles relacionats