21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Josep Alandete, juntament altres membres de la candidatura de Compromís +´ Gandia unida , s’han reunit amb membres de la directiva de FAES.

 El candidat de Compromís +´ Gandia unida a l’Alcaldia de Gandia, Josep Alandete, juntament altres membres de la candidatura, com la número 2 i actual regidora de Polítiques Econòmiques,
Alícia Izquierdo, i el núm. 3 i exdirectiu de Mapfre, Ferran Martínez Mendoza i l’empresària, Pilar Reina, s’ha reunit recentment amb membres de la directiva de la Federació d’Associació d’Empresaris de la Safor (FAES).

Com també en altres reunions sectorials que s’estan mantenint aquestes setmanes amb col·lectius socials, culturals o empresarials de la ciutat,s’hi ha intercanviat punts de vista i propostes sobre les polítiques econòmiques i d’ocupació necessàries a la nostra ciutat.

Compromís +´Gandia unida llançarà en breu les seues propostes en aquesta àrea, que passen per continuar fomentant l’ocupació entre els sectors de la població més vulnerables per la crisi econòmica, la modernització de les àrees industrials, la creació de noves per a sectors com el sociosanitari. I una vertadera revolució pel que fa al suport a l’emprenedoria o la modernització de les empreses, amb especial atenció a les Pimes i als comerços.

En matèria turística, l’aposta és seguir reforçant l’oferta turística de qualitat, a partir de la magnífica platja que tenim, en tot allò que ens fa ser distintius, diferents respecte a altres destinacions turístiques: el
nostre entorn natural, la cultura o la nostra gastronomia. A més, d’altres propostes innovadores encaminades a la desestacionalització de la platja.

Articles relacionats