15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

José Manuel Prieto: “Diana Morant sempre ha exercit de gandiana allà on ha anat”

 

– Diana Morant continuarà de ministra amb la cartera de Ciencia, Investigació i d’Universitats

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha mostrat la seua satisfacció després del nomenament de l’exalcaldessa de Gandia, Diana Morant, com a ministra de Ciència i d’Universitats. D’aquesta manera, Morant renova el càrrec al capdavant de Ciència i veu recompensada la seua tasca amb la gestió de les Universitats.

Prieto ha mostrat el seu orgull i el de la ciutat perquè “una persona de Gandia siga ministra del Govern del nostre país i més encara quan sabem que Diana ens té al cap” i ha destacat que la seua feina “està avalada per una molt bona gestió i uns valors impecables”.

“Que continue exercint al càrrec servirà per a continuar enfortint les polítiques de coneixement, de recerca i innovació. Ara suma la cartera d’Universitats i això és una molt bona notícia”, ha declarat l’alcalde, que ha recordat que gràcies a les seues gestions l’Institut d’Oceanografia d’Espanya tindrà una seu a Gandia.

Sobre el seu nomenament al capdavant de les Universitats, la primera autoritat municipal ha fet valdre el caràcter universitari de la nostra ciutat i que el nomenament pot fer aspirar Gandia a aconseguir noves inversions “de la mà d’una persona que sempre ha exercit de gandiana allà on ha anat”.

Articles relacionats