23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Jose M. Mata presenta la seua novel·la “Corrales” a Gandia

– La Biblioteca Central de Gandia acull aquest dijous a l’autor finalista del Premi Planeta presentat la seua última obra

Aquest dijous, 23 de març, la Biblioteca Central de Gandia acull a l’escriptor de Xàbia, Jose M. Mata, finalista del premi Planeta 2022. Mata presentarà la seua novel·la “Corrals” (Aliar Edicions), una història ambientada a la Granada de la Guerra Civil que narra les peripècies de Raúl Corrales, un xic de família acomodada que entra en contacte amb la resistència antifranquista replantejant-se la seua perspectiva vital a partir d’aquest moment.

L’esdeveniment donarà principi a les 19.00 h i els assistents tindran l’ocasió de xarrar amb l’autor, adquirir exemplars signats de la seua obra i escoltar els detalls de com es va anar gestant la seua novel·la. L’autor alacantí estarà acompanyat del periodista Joan Tur. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

L’autor

Jose M. Mata, nascut el 5 de gener de 1972 en Xàbia (Alacant), va començar la carrera de Psicologia, que va abandonar per a dedicar-se al món empresarial, havent sigut sempre un àvid lector i un estudiós de la literatura i les lletres. Escriu poesia i contes des dels deu anys. Alguns dels seus poemes i escrits han sigut publicats en revistes culturals locals. Una de les seues poesies va ser exposada al costat d’un retrat pictogràfic en el museu Casa del Cable, de Xàbia.

A més, el seu poema «Hivern» forma part del VI Certamen de Poesia Aliar: Antologia poètica (2022). Com a novel·lista, ha collit importants èxits. Corrals (Aliar Edicions, 2022), la seua primera obra extensa publicada, va tindre un càlid acolliment entre el públic lector, continuant el seu brillant deixant “El avionazo, una història de Frida i Marilyn“, obra finalista del Premi Planeta 2022. Escriptor incansable, actualment es troba treballant en la seua pròxima novel·la.

Articles relacionats