14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Jose Luis Pascual i Alberto Sintas del Chef Amadeo van participar en el Nacional absolut de Billar a 3 bandes

– El Chef Amadeo Gandia es situa a la 4a posició, amb 14 punts en 11 jornades

El passat cap de setmana es disputava en la seu de la Real federació Espanyola de Billar el 87é Campionat d’Espanya Absolut a 3 bandes, que està integrat també en circuit nacional de 3 bandes. Un total de 117 jugadors de tota la geografia espanyola es donaven cita, entre els quals van estar 4 integrants del Chef Amadeo Gandia, amb diferents resultats.

Jose Luis Pasqual de Vilallonga va realitzar un gran campionat accedint als setzens on va ser aturat tan sols per una carambola. Finalment Pascual va ocupar la 18a posició que el situa en 26a posició del circuit nacional. Aquesta temporada ha estat el seu debut al circuit nacional, encara que reduït a només 3 de proves per la COVID: Ciutat de Gandia, GP Baeza i Campionat d’Espanya de Madrid.

D’altra banda el jugador de Cartagena enrolat en les files gandianes Alberto Sintas, va tindre poques opcions en el seu enfrontament de setzens, derrota que el va situar en el lloc 27é en el Campionat d’Espanya, encara que manté la seua posició al circuit nacional en el lloc 16é.

També va participar Jose Ramón Fuster (53é) i Ausias Fuster (56é)

Us adjuntem fotografia de Jose Luis Pascual (Vilallonga) i Alberto Sintas (Cartagena) en el passat Campionat d’Espanya absolut, abans de la disputa dels setzens.

Informar també sobre la Lliga Nacional Divisió d’Honor, perquè el Chef Amadeo es desplaçarà, divendres que ve, a terres madrilenyes per a disputar les jornades de la 12 a la 16, entre el dissabte i diumenge, cinc jornades en 2 dies, tot una marató motivat per la COVID. Cinc partits d’alt voltatge, en els quals els gandians es juguen gran part del seu objectiu, que no és un altre que mantindre-se en la màxima categoria nacional de clubs.

El Chef Amadeo Gandia està situat a la 4a posició amb 14 punts en 11 jornades d’un total de 22, amb: 4 partits guanyats, 6 empatats i tan sols 1 partit perdut.

L’equip que es desplaçarà a Madrid  serà Paco Estruch (Gandia), Jose Luis Pascual (Vilallonga), Alberto Sintas (Cartagena), Peter Ceulemans (Bèlgica) i Gwendal Marechal (França).

Articles relacionats