12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

José Caruana encapçalarà la candidatura d’EUPV a Oliva i l’actual regidor passa al tercer lloc

José Caruana, Sónia Álvarez, Anna Roig i Carles Bataller formen els primers llocs de la candidatura d’EUPV a l’Ajuntament d’Oliva, junt a l’actual regidor i cap de llista en 2015, Àlex Salort, qui ha decidit per voluntat pròpia “fer un pas enrere” i passar al tercer lloc de la llista.  

La decisió respon a la voluntat de Salort de apartar-se de la vida pública sense deixar d’aportar i sumar al projecte d’EUPV.  “Tot i haver aprés molt aquestos anys, vull desenvolupar el meu pla de vida més enllà de la política, i no em veig perpetuant-me com a etern candidat. Ara bé, sí que em veig ajudant al meu poble i aportant la meua força de treball, idees i l’experiència adquirida per a tractar de millorar Oliva, tant políticament com socialment, sostenint un punt de vista d’esquerres i la frescura que pot aportar la gent jove”, ha declarat el regidor.

EUPV va obtindre en 2015 per primera vegada en l’actual etapa democràtica representació a l’Ajuntament d’Oliva, amb un únic regidor que ha format part del govern local. Amb la nova candidatura es marquen l’objecti d’ampliar la representació per a fer política “des d’una perspectiva d’esquerres, coherent amb els nostres principis i aportant alternatives”.

 

 

Articles relacionats