16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Jornada històrica pel debut en competició oficial del CV Arenas de Gandia

Jornada històrica la viscuda dissabte passat en les instal·lacions del Joan XXIII amb el debut en competició oficial dels equips infantils i cadets del nou CV Arenas de Gandia.

En un primer torn les infantils, van mostrar que els seus bons resultats de l’any passat no van ser una casualitat i van iniciar la temporada amb una còmoda victòria per 3-0 davant un bon C.V Paterna Liceu.

Després d’un inici amb nervis les jugadores del Decorgandia van anar imposant el seu joc fins a aconseguir tancar la victòria amb un 3-0 (25-19, 25-18, 25-15) en el qual van poder participar les 12 jugadores inscrites en l’acta.

CV Arenas de Gandia 1

El segon partit del matí va correspondre als equips cadets de tots dos clubs. En aquest, l’equip local no va poder aconseguir el seu nivell de joc en cap moment davant un equip visitant que es va mostrar molt superior i es va emportar el partit per un còmode 0-3.

Per a la segona jornada d’aquesta primera fase regular, els equips del Grau de Gandia rebran al CV Gandia en un derbi que segur serà del agrat de tots els espectadors i que serà el preludi del debut a la vesprada de l’equip juvenil de l’Arenas que també com a local jugarà a les 16.00 hores contra el juvenil del Real de Gandia.

Aquests tres partits es disputaran en el CEIP Joan XXIII si la pluja no és protagonista, durant la jornada, Café Barsel,
obsequiarà amb café a tots els assistents.

Articles relacionats