Jornada amb victòries per a tots els equips de la Penya Ciclista Beniopa

Juan Ayuso i Jordi Constantino entren junts a meta.

Els equips de competició de la Penya Ciclista Beniopa han tornat a brindar-nos una jornada històrica després d’aconseguir la victòria en totes les categories que competeixen els seus equips. 
Els Infantils, Cadets, juvenils, i sub23 van aconseguir triomfar en les seues respectives proves. La jornada arrancava el dissabte, malgrat el mal temps, amb la carrera de cadets disputada a Barxeta. Després d’una prova molt dura, marcada per la pluja, Juan Ayuso i Jordi Constantino van aconseguir arribar a meta escapats. Tots dos van donar una lliçó de companyonia durant tota la carrera i en finalitzar-la van aprofitar el seu avantatge enfront dels rivals per a entrar junts, agafats, fent una parenceria d’amistat en la línia de meta. La victòria finalment va ser para Constantino, qui a més es vas vestir de groc després d’aquesta primera carrera de la Challenge de la CV. Ayuso, també va tenir el seu reconeixement amb la 2ª posició i el mallot roig que l’acredita com a líder en la General de la muntanya. Destacar també a Mateo del Castillo, que es col·loca 3er en la General de les Metes Volants. L’equip va rebre el merescut premi a la gran carrera de tots els components del conjunt, en pujar al podi com a guanyadors per equips.

Els juvenils del ULB – Ginestar també es van alçar amb la victòria en la seua primera carrera de Challenge. Cocentaina obria aquesta temporada regular i els corredors dirigits per Quique Gutiérrez van aprofitar aquesta primera cita per a vestir-se de groc. Després d’una carrera brillant, en la qual el conjunt gandià va saber controlar des del principi, es va aconseguir arribar a l’sprint amb dos homes, Alejandro Roberto i Alejandro Gómez. Roberto va saber col·locar-se en el lloc adequat i va aprofitar l’oportunitat per a arrancar i deixar als seus rivals arrere a escassos metres de la meta, portant-se així la victòria. El seu company Gómez va celebrar la victòria al costat d’ell en entrar en meta en la 7ª posició. A més, Alejandro Roberto es va alçar amb la 2ª posició en la General de la Muntanya i Josep Miquel Canet amb la 3ª en les Metes Volants. 
El diumenge també es va viure una gran jornada de ciclisme. La sub23 Patricia Solera es va alçar amb el trofeu de la marxa cicloturista organitzada per SLT Sports, de la classificació femenina de joves, deixant així el trofeu a casa.
A més, el diumenge els infantils van competir a Énova, on una setmana més van demostrar l’alt nivell i la gran capacitat d’aprenentatge que tenen aquests joves ciclistes. Estanis aconseguia la victòria després d’una carrera brillant de tot l’equip; el seu company Iker Vidal el va acompanyar en el podi en creuar la meta en 3ª posició. També cal destacar a Marc Mestre i a Iker Soriano, que es van deixar la pell ajudant als seus companys durant tota la carrera. 
El fermall d’or el van posar els corredors de l’equip Amateur Ginestar. El conjunt dirigit per Pascual Orengo es troba aquests dies, del 6 al 15 d’abril, al Marroc, on estan disputant la 31ª edició del Tour du  Maroc Cycliste. Després de les primeres etapes, cal destacar a dos dels corredors de l’equip gandià, Javi Valero i Xesco Castelló. Valero es col·loca en la 6ª posició de la General, i manté les opcions en la part alta. Per la seua banda, Xesco s’ha posicionat com l’esprintador de l’equip i ja ha aconseguit vestir el mallot morat de líder de la classificació dels joves. 
L’equip Ginestar s’està enfrontant a equips professionals de tot el món en aquesta Volta, i malgrat l’alt nivell, estan aconseguint grans resultats. 
Aquest ambiciós projecte ha vist la llum enguany i ja s’alternen amb l’elit del ciclisme mundial.

Et Pot Interessar