4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

Jordi Juan serà nomenat Secretari Autonòmic d’Innovació i Transformació Digital i deixa l’alcaldia de Tavernes

Mónica Oltra, Vicepresidenta del Govern Autonòmic, va ser l’encarregada d’anunciar-li el nou càrrec a Jordi Juan. Aquesta acceptació desencadenà una sèrie de reaccions, com han sigut la renúncia a l’Alcaldia de Tavernes i el procés de substitució de l’alcalde, on Compromís haurà d’elegir al substitut, el candidat amb més possibilitats d’ocupar el càrrec pot ser Josep Llàcer, encara que es manegen un parell de candidats més.

Jordi Juan Huguet  natural de Tavernes de la Valldigna, matemàtic i polític valencià, diputat a les Corts Valencianes en la IX legislatura. Doctor “cum laude” en matemàtiques per la Universitat Politècnica de València, premi extraordinari de llicenciatura per la Universitat de València, premi extraordinari de la tesi doctoral, menció al rendiment acadèmic per la Generalitat Valenciana i premi nacional d’acabament d’estudis universitaris pel Govern d’Espanya, amplià estudis al Consell Superior d’Investigacions Cientifiques i a la Universitat de Trier (Alemanya). Posteriorment ha estat professor de Matemàtiques a l’UPV, professor de didàctica de la matemàtica a la Universitat Politècnica de València i membre de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i aplicada de la UPV.

Políticament és membre del consell nacional del Bloc i  Compromís a Tavernes. Fou escollit regidor de Tavernes de la Valldigna a les eleccions de 2007 i alcalde des de 2011 fins ara. Entre 2011 i 2013 ha estat president de la Mancomunitat de la Valldigna.

 

Articles relacionats

últims articles