9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Jonatan Penalba posa punt final a les Festes de Potries 2022

Anit s’omplia la Plaça del País Valencià amb el concert de Jonatan Penalba. El jove “cantaor” valencià va tornar a Potries amb el seu espectacle de música folk i cant valencià. Un concert molt especial de música nostra amb el que Potries acomiadava de les seues festes.

El dissabte a la vesprada, la solemne processó en honor al Santíssim Crist de l’Agonia omplia els carrers del poble amb les imatges del Crist de l’Agonia i la Divina Pastora. A causa de la pluja del divendres, la Mare de Déu del Pilar va eixir el dissabte en processó portada per les dones del poble. Les imatges del Crist de l’Agonia i la Divina Pastora van tornar a l’ermita de Potries en la tradicional “Festa de la Pujà”.

L’Ajuntament de Potries ha apostat enguany per la cultura popular i en especial per la música tradicional valenciana. En primer lloc, amb l’actuació de La Maria al Potries Music Fest. I en segon lloc, a les Festes Majors, on la veu de Pep Gimeno “Botifarra” obria les festes del poble amb el seu concert “Botifarra a banda” acompanyat per la Banda de l’Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries. I on Jonatan Penalba arredonia les festes de Potries amb el seu concert diumenge a la nit.

Les Festes Majors de Potries acabaren ahir amb el “Dia del Silenci”, una jornada per a descansar, per a depurar, per a relaxar-se, per a netejar i per a reflexionar. Una setmana plena de comboi, convivència, costums i festa que dona forces per encetar un nou curs ple de reptes i il·lusions.

Articles relacionats