21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Joaquín Camps, clausura la temporada del club de lectura de la Biblioteca de Miramar

– L’escriptor Joaquín Camps, que manté una estreta relació amb el poble de Miramar, va ser l’encarregat de clausurar la temporada del club de lectura de la Biblioteca de Miramar.

El club de lectura, que es va iniciar el maig de 2021, compta amb una vintena d’amants de la lectura que es reuneixen per a compartir, comentar i reviure el llegit amb Carmen Navarro com a moderadora. “La silueta del olvido” va ser el llibre protagonista del passat dimecres 11 de maig, una vesprada molt especial, ja que, els lectors van poder comentar les seues impressions amb l’autor i preguntar-li sobre el seu procés creatiu.

En aquesta ocasió, a més de les persones que componen el club de lectura, va haver-hi assistents d’altres pobles del voltant que, a més, van poder conéixer la nova biblioteca i les activitats que es duen a terme en ella. Tal com destaca Susana Gilabert, regidora de cultura de l’Ajuntament de Miramar, “ha estat un privilegi per al club de lectura comptar amb un escriptor premiat amb el Premi Azorín. Esperem poder tornar a compartir amb ell més experiències a la Biblioteca”.

La pròxima reunió se celebrarà després de l’estiu, amb més lectures i nous autors i autors. Els interessats en participar poden consultar tota la informació a la Biblioteca Municipal de Miramar de dilluns a divendres de 17 h a 20 h o través del telèfon 962819026.

Joaquín Camps Torres (Gandia, 1973) és un economista catedràtic de la Universitat de València especialista en el comportament humà en les organitzacions.

‘La silueta del olvido’ és una intriga policíaca ambientada a la ciutat de València la protagonista de la qual és una inspectora de la Policia, Claudia Carreras. Amb aquest thriller policíac ha guanyat el XXVI Premi Azorín de Novel·la, organitzat per la Diputació d’Alacant i el Grupo Planeta.

En 2015 va publicar la seua primera novel·la negra ‘La último confidencia del escritor Hugo Mendoza’, editada per la Editorial Planeta.

Articles relacionats